Gulvarbejde

GULVARBEJDE

Hos Malerfirmaet Crillesen og Sørensen har vi vores egen gulvafdeling. Vi sliber og behandler alle typer af massive trægulve. Vi laver oftes én af 3 følgende afslibninger.

 

Afslibning af fernis

I mange ældre boliger ligger gamle fyrretræsgulve som i tidernes morgen blev behandlet med fernis. Gulvene blev behandlet med den mørkebrune fernis, som er en blanding af linolie, harpiks og fortynder, for at danne en hård og beskyttende overflade.

 

Gulve behandlet med fernis skal slibes af flere omgange. Det kræver groft slibepapir at fjerne den tykke, klæbrige fernis, og gulvet skal derfor slibes med mindre groft papir for at fjerne de sliberidser som det grove slibepapir efterlader.

 

Det er altid udfordrende og tidskrævende at slibe den gamle fernis af gulvene, men når det er gjort får de gamle planker nyt liv og fremstår næste som var de lagt i går. Efter afslibning skal gulvene behandles, de forskellige muligheder kan du læse om her.

 

Grov afslibning

Vi anbefaler en grov afslibning til trægulve som har haft et hårdt liv, enten fordi de bliver brugt meget eller fordi de ikke er blevet vedligeholdt løbende. Den grove afslibning tager det øverste lag af gulvet og fjerne dermed mærker fra møbler og høje hæle.

 

Det er nødvendigt at behandle gulvet efter en grov afslibning. På siden her kan du læse om de forskellige efterbehandlinger vi tilbyder.

 

Let afslibning

Hvis dit trægulv trænger til en opfriskning og du løbende ønsker at holde dine lakerede gulve pæne og slidstærke kan du nøjes med en let afslibning. En let afslibning bruges kun på lakerede gulve og sliber kun overfladen uden at slibe igennem lakken.

 

Efter afslibning skal trægulvet igen behandles med en mat eller lak med høj glans.

Anmeld haandvæerker logo grey
Trustpilot logo grey
Danske Malermestre logo
Kontakt os idag og få et godt tilbud på din gulvopave imorgen

3 SKARPE TILBUD PÅ AFSLIBNING AF GULVE

Priserne er vejledende, det skyldes at underlagets beskaffenhed kan varriere fra sag til sag. Vi vil altid gerne kigge på din opgave og give dig et godt, fast og uforpligtende tilbud

Det siger vores kunder

Se nogle vores seneste sager

  • All
  • Gulvarbejde
  • Malerarbejde
  • Spartelarbejde
  • Tapetarbejde
Kontakt os
Få et godt tilbud på din gulv- eller maleropgaveSkriv til osEller ring nu på 60 62 60 62

vi glæder os til at høre fra dig

CS Maler kort small

Kontor

A: Alleen 75, 2770 Kastrup

Kontor

A: Stamholmen 151, 2650 Hvidovre