Om os Malermester Christian Crillesen

Om Malerfirmaet
Crillesen og Sørensen

I 2006 besluttede Christian Sørensen, at starte sit eget malerfirma efter at have arbejdet som malersvend siden 2001. De første 2½ år gik med, at løse opgaver for større malerfirmaer, for at styrke navnet csmaler.dk, etablere en kundekreds og opbygge solid erfaring.

 

Året 2008 bragte finanskrise og tilbagegang i de fleste brancher med sig, men Christian kæmpede sig igennem, og fik for alvor etableret sig som selvstændig og troværdig maler. I 2012 giftede Christian sig med Mia Crillesen, hvilket bl.a. medførte en navneændring for firmaet til Crillesen & Sørensen.

 

I vinteren 2012 blev den første malersvend ansat, en yderligere kom til i marts 2013, og i november 2013 blev den første malerlærling ansat. Crillesen og Sørensen blev i 2013 således for alvor en voksen og bundsolid malervirksomhed, hvilket også blev bekræftet af en nominering til Årets Malerfirma samme år.

 

2013 bevidnede også en udvidelse af forretningsområderne til, at omfatte gulvservice. Efter en konstant interesse, begyndte Christian at tage en masse kurser i gulvslibning og –behandling. På csgulvservice.dk tilbydes således det meste inden for gulvservice, og firmaet har i dag en gulvmand ansat til afslibning og behandling.

 

Løbende er forretningen og dens ydelser blevet udbygget, og Malerfirmaet Crillesen og Sørensen laver nu også fuldenterprise, fuldspartling, nedtageting og opsætning af filt og maling af epoxy gulve. I alle årene CS Maler har eksisteret, er det de samme værdier, der har præget Christians virksomhed; Troværdighed, hårdt arbejde, ordentlighed, punktlighed og god service.

Om os Christian

Malermester

Christian Crillesen

 
T: (+45) 60 62 60 62

E: mester@csmaler.dk